Philips hangfal

Új Philips 360Sound és AirPlay hangfalrendszerek

Tovább bővítve sikeres házimozi rendszerének kínálatát a Philips két 360Sound hangfalrendszert mutatott be az idei IFA kiállításon. A Philips SoundHub 360Sound házimozi hangfalrendszer (CSS9211) és a Philips SoundHub 360Sound AirPlay® házimozi hangfalrendszer (CSS9216) tökéletes azoknak, aki egyszerű módszert keresnek televíziójuk és videóik erőteljes mozihangzásának megteremtéséhez, és emellett kedvenc zenéiket is kiváló hangminőségben szeretnék élvezni. 

A két frontsugárzóban három-három hangszóró található: egy-egy előre sugároz, kettő-kettő pedig oldalra. Ez minden irányba egyenletes hangzást hoz létre, amely miatt sokkal inkább az akció részének érezheti magát. Az erőteljes mélysugárzónak, a Dolby Digital és DTS hangzásnak köszönhetően a hangfalrendszerek megtöltik a nappaliját magával ragadó térhatású hangzással, így úgy érzi majd, mintha moziban lenne.

Az igazán egyszerű kezelés érdekében gond nélkül lejátszhatja zenéit otthoni Wi-Fi hálózatán keresztül PC-s vagy Mac iTunes szoftverről, iPhone, iPad és iPod touch készülékekről Philips SoundHub 360Sound AirPlayházimozi hangfalrendszerén.

Mindként hangfalrendszeren megtalálható a Philips Music iLink, amely lehetővé teszi, hogy bármilyen MP3 lejátszón lévő zenéit lejátszhassa, egyszerűen csatlakoztatva azt az iLink aljzathoz.

Philips hangfal

A hihetetlen hangzás mellett az ikonikus Philips 360Sound hangfalak nagyszerűen is néznek ki. Kicsik, kifinomult kivitelük és kiváló minőségű alumínium kidolgozásuk biztosítja, hogy a moziélményt úgy is élvezhesse, hogy nem csúfítják el terjedelmes hangfalak otthonát. A hangfalrendszert egyetlen kábellel kötheti a televízióhoz, és emellett több audió-videó berendezés csatlakoztatására alkalmas, így bármilyen szórakozás kiváló kiegészítője a 360Sound hangfalrendszer.

Látogassa meg a www.philips.hu weboldalt további információkért a Philips házimozi rendszereiről.

A legújabb hírekért és a Philips exkluzív audió és videó termékinformációkért látogassa meg a Philips Pulse weboldalát: http://pulse.philips.com