Philips 3D televíziók

2011-es Philips 3D LCD televíziók

Ahogy a 3D tartalmak egyre szélesebb körben elérhetők a médiumok bővülő választékán – beleértve a Blu-ray filmeket, játékokat, TV csatornákat, sőt az internetes TV adásokat is – a Philips megadja a felhasználók számára, hogy a 3D szórakozás élményét a moziból saját otthonukba vihessék. A felhasználók számára a 3D képélmény különböző lehet, így a Philips is különböző 3D képmegjelenítést kínál készülékeiben. A 3D Max vagy az Easy 3D közötti választás lehetőségéve a felhasználók kiválaszthatják a számukra leginkább megfelelő 3D megoldást.

A 3D Max marad az otthoni 3D képmegjelenítés csúcsa, amely megtalálható minden Philips csúcskategóriás televízióban: a 9000-es és 8000-es széria Smart LED televízióiban, valamint a Cinema 21:9 Platina szériában. Az Easy 3D a felhasználóknak kényelmes 3D képélményt kínál, amelyet órákon át élvezhetnek. Az Easy 3D megtalálható a 7000-es széria Smart LED televízióiban, a DesignLine Edge Smart és az új Cinema 21:9 Gold Smart LED modelljeiben.

A 46 collos 9000-es Smart LED TV döbbenetes 3D teljesítménye elnyerte a tekintélyes EISA díj az Év legjobb 3D televíziója 2011-2012 kitüntetését. A 3D Max technológia kitűnik riválisai közül csodálatosan tiszta képsoraival és Full HD 3D felbontásával. Az EISA zsűrije úgy nyilatkozott, hogy „ez a legjobb 3D televízió ma a piacon”, és hogy „a képminőséget a lehető legmagasabb szintre emeli a természetes látvány elvesztése nélkül”.

Fokozza a hatást a 3D Max-szal
3DMax_RGBKáprázatos full HD felbontásával, 180 fokos nézőszögével és minimális szellemképpel a 3D Max a végső szó a 3D technológiában. A Philips 8000-es és 9000-es Smart LED szériáiban, valamint a Cinema 21:9 Platina televízióban található 3D Max biztosítja 3D filmek nagy felbontású élvezetét külön tartozékok beszerzése nélkül. Az Aktív 3D technológia és a legújabb generációs nagy sebességű kijelzők alkalmazása élethű képmélységet biztosít. A 3D Max páratlan moziélményt kínál rögtön a TV beüzemelése után. A nagy teljesítményű beépített 3D jelátvivő annyi Aktív 3D szemüveggel képes kommunikálni, amennyire Önnek csak szüksége lehet, így nyugodtan nézheti 3D filmjeit minden barátjával és ismerősével.

A 3D Max kibővíti az aktív 3D technológia határait, és még jobb képminőséget kínál. Az előző évhez képest a Perfect Natural Motion képjavító jelfeldolgozása megduplázódott, immár kétmilliárd pixel/mp sebességre, borotvaéles, és tökéletesen folyamatos mozgásokat biztosítva. A Szuper Felbontás technológia alkalmazása még nagyobb kontrasztot és jobb részletvisszaadást biztosít. A 3D Max lehetővé teszi a 3D mélység szabályozását, így biztosítva, hogy Ön a képernyőn megjelenő 3D kép mélységét saját elképzelései szerint választhassa meg. A 3D Max a legfejlettebb 3D képélményt kínálja az Ön otthonában.

Kényelmes megoldás Easy 3D-vel
Easy3D_RGBA mozik filmélménye által ihletett Easy 3D úgy került kialakítása, hogy a lehető legkényelmesebb 3D képélményt kínálja Önnek. Passzív 3D technológiát alkalmazva megengedhető, pillekönnyű és stílusos szemüveget alkalmaz arra a célra, hogy Ön és családja gondtalanul feledkezhessen bele a film látványába. Az éles 3D képek és a minimális szellemképnek köszönhetően az Easy 3D jelenti a legkényelmesebb megoldást a 3D televíziózáshoz. A televíziók képernyőjébe épített fejlett 3D polarizációs szűrőknek köszönhetően a készülék azonnal készen áll a mozik izgalmainak visszaadására. Az Easy 3D képélményt tovább fokozza a Philips Ambilight, amely a képernyő tartalmának megfelelő fényt vetít a televízió köré, a mögötte lévő falra. Az Ambilight elfeledteti hol ér véget a képernyő, és hol kezdődik az Ön nappalija. Az Easy 3D a 7000-es Smart LED szériában, a DesignLine Edge Smart LED TV szériában és az új Cinema 21:9 Gold Smart LED televízióban található meg.

2D-3D átalakítás
2011-ben a Philips minden 3D Max televízióiban bevezeti a valós idejű 2D-3D átalakítást. Ez azt jelenti, hogy Ön nyugodtan élvezheti teljes filmgyűjteményét – még a régi fekete-fehér klasszikusokat is – életszerű és tökéletes 3D-ben. A Philips kifinomult szoftvert használ, hogy a lehető legjobb minőségű átalakítást érje el. Ez biztosítja, hogy a feliratok állandó mélységben jelennek meg, és ne legyenek olyan hibák, hogy a háttér egyes részletei az előtérben jelennek meg.

Videójáték, két játékossal, teljes képernyőn
Mind az Easy 3D mind a 3D Max lehetővé teszi két játékos teljes képernyős játékát. A 2D kétjátékos játékokban általában mindkét fél a saját pályáját látja a kétfelé osztott képernyőn. A 3D technológia alkalmazásával a Philips kibővíti a 3D TV-k funkcionalitását, és lehetővé teszi a játékosok számára, hogy a kétjátékos játékokat mindkét fél teljes képernyőn élvezhesse. A 3D szemüvegek hordásával mindkét játékos csak a saját térfelét látja teljes képernyőn, így a két játékos azonos televízión, egymás mellett ülve is maximális élményben részesül.

3D szemüvegek
A Philips a 3D képélményhez szükséges szemüvegek teljes választékát fejlesztette ki. A praktikus és stílusos kínálatban megtalálhatók az aktív és a passzív technológiához szükséges szemüvegek, amelyek filmnézéshez és játékhoz is használhatók. A PTA426 az Oakley által alkalmazott technológiához hasonló eljárást alkalmaz, kényelmes és stílusos TV kiegészítőt ajánlva. A PTA 436 kétjátékos szett kész arra, hogy a játékot magasabb szintre emelje, és kétjátékos játéknál egymás mellé ülve is teljes képernyőn, egyidejűleg élvezhetik a látványt. A 3D Max televíziókhoz a PTA516 prémium aktív szemüvegeket alkottuk meg. Ezek biztosítják a Full HD filmélményt, és átkapcsolhatóak játék üzemmódba, így biztosítják a legkiemelkedőbb mozi- és játékélményt egyben.

Gondot okoz, hogy melyik televíziót vásárolja meg, vagy melyik néz ki jól nappalija környezetében? Látogassa meg a www.philips.com/tv-buying-guide weboldalt további tanácsokért. Az angol, német és francia nyelven elérhető legújabb TV vásárlási-segédlet alkalmazás (TV Buying Guide App) a http://mobile.philips.com/tv-buying-guide weboldalon környezet szimulációval segít megtalálni a nappalijába leginkább illeszkedő televíziót. Mobiljának kamera funkciójával a Philips televízióit bármilyen szobabelsőben „elhelyezheti”. Csak állítsa be telefonját a szobában elhelyezett jelölőre, válassza ki a megfelelő szériát és képméretet, és már élvezheti is az Ambilight hatást saját otthonában.