Philips DesignLine Edge

A Philips DesignLine televíziók

A Philips elindította a DesignLine szériát, egy új LED TV családot, amely egyesíti a funkciót és a formát, és szakít az egysíkú TV formatervezési elképzelésekkel. A család azt a filozófiát testesíti meg, hogy az otthoni szórakoztató berendezéseknek sokkal inkább bele kell épülnie az élettérbe, mint hogy meghatározzák azt.

Az olyan valódi anyagok innovatív felhasználásával, mint az üveg és a fém, a káván áthatoló fény összhatásában lebegő érzetet kelt. A szabadon függesztett érintővezérlés, a vezeték nélküli csatlakoztathatóság és a Philips Ambilight háttérvilágítási megoldás együtt a technológia és a design összefonódását tükrözik: a rengeteg szolgáltatással rendelkező TV megtestesíti a modern belsőépítészeti trendeket, és kézzelfogható anyagokkal építkezik, mint amilyen például a szálmart fémfelület.

A DesignLine televíziók a Philips nemzetközi formatervező csapat általános fogyasztói szokásokat és trendeket vizsgáló kutatásainak eredményeit testesítik meg. Az uniformizált TV piacot szemlélve a Philipsnél megértették azt, hogy a TV készülékek vásárlóinál már nem a műszaki adatok képezik a márkák közti jelentőséggel bíró megkülönböztetés alapját. Szembesülve a kismértékű eltérésekkel a színekben, a formában és anyaghasználatban, a fogyasztók – és különösen a visszatérő vevők valamint a hölgyvásárlók – egyre nagyobb mértékben óhajtanak olyan megkülönböztető formatervezési jegyeket, amelyek az otthont belsőépítészetéhez díszítőleg járulnak hozzá.
A DesignLine televíziók az első sorozat tagjai, amelyek elérhető áron testesítik meg ezt a formatervezés-centrikus piaci trendet.

DesignLine Edge TV
A DesignLine Edge TV a nappalik alacsony asztalaihoz készült, kényelmes hat fokos dőlésszöggel az optimális képélményhez. A döntve álló fazon a nyugalmat sugárzó korszerű életstílushoz és a mai alacsony TV-állványok láthatósági szögéhez idomul. A TV képe minden szögből élvezetes látványt nyújt, összességében egy modern fehérben lebegő képkeretre emlékeztet. Természetes megjelenést ad az egy darabból készült üveg előlap, amely egész az asztalig nyúlik le, és azt a benyomást kelti, mintha a TV lebegne. A DesignLine formájának könnyedségét tovább erősíti a Philips kétoldalas Ambilight háttérvilágításának lebegő hatása.

A technológia és a design összefonódását tovább növeli a Wi-Fi vezeték nélküli csatlakoztathatóság és az Easy 3D műszaki megoldással karöltve az ipar legfejlettebb Smart TV szolgáltatása amely többek között lehetővé teszi az internet elérést.

Philips DesignLine Tilt 

DesignLine Tilt TV
A A DesignLine kisebb Tilt TV-jei 56 cm és 66 cm képátlóval bármely szobai enteriőrhöz illeszkednek, lebegő üveg képernyővel és stílusos fekete vagy modern fehér kávával. Az ultravékony kivitel és a rafinált formatervezés az otthon díszítőelemekét is szolgálhat. A televízió síkja 10 fokos szögben dől hátra, így a képernyő felülről is nézhető akár ülve vagy állva. Az elegáns, egy darabból készült üveg előlap tisztítása egyúttal igen könnyű feladat.
Az ügyes kábelvezetési megoldás biztosítja, hogy a vezetékek rejtve maradjanak akárhová is helyezzük a televíziót. A HD Ready képfelbontásra képes panel Digital Crystal Clear jelfeldolgozója a legjobb kontraszt-, szín és élesség szinteket optimalizálva kiemelkedő képtisztaságot eredményez bármely jelforrásból.

A LED megvilágítási technika lenyűgöző képélménye kategóriájában a lehető legkisebb energiafogyasztással érhető el, a LED háttérvilágítás nagy fényerőt, hihetetlen kontrasztot és élességet biztosít eleven színekkel.