Philips iPod dokkoló állomások

2011-es Philips iPod dokkolók

A Philips büszkeséggel mutatja be 2011. évi Apple iPhone/iPod/iPad/iPad2 dokkolóállomás termékválasztékát, amely forradalmi újdonságokat hoz a zenerajongóknak. A vadonatúj termékvonal a FullSound technológiát bevetve a tömörített MP3 formátumú zenéket újra életre kelti. Sőt, minden egyes modellhez egy ingyenes vezérlő program jár, amelyik a gyors beüzemelés mellett segíti a hozzáférést az Apple összes funkcióihoz egyúttal a mobil Apple eszköz tudását egy sokoldalú ébresztőórával bővíti ki. A belépő szinttől a csúcsminőségig a Philips a legkorszerűbb technológiákat használja, hogy mindenkinek szólhasson az igényes zene és ne kelljen érte mélyen a zsebbe nyúlni.

DS9 dokkoló: a vájtfülűek számára a zeneélmény netovábbja

A DS9 modell megtartotta a Philips jogvédett dokkolóállomás formáját, gondosan tervezett tömör fa hátfala hatékonyan őrzi meg és adja vissza az eredeti hanganyag szerkezetét a lejátszás során. A tiszta íves forma erősíti a hangfalház merevségét, szinte kiküszöböli az önrezgést és megakadályozza a hang vibrációit és torzulását. Eredményként kristálytiszta zenei hangzás születik a fémmel megerősített természetes fa doboztestben.

kep

A DS7600 mindenhova elkísér gyönyörű hangjával és még 100 kg-os erőhatást is kibír
Kialakítása lehetővé teszi, hogy 1 kN (100 kg) erőhatást vagy egy kétméteres esést is kibírva a DS7600 hordozható kivitelben gyönyörű zenével szolgáljon. A DS7600 modell a strapabíró formát elegyíti az eleganciával, tetszetős kis mérete és mindössze 760 gramm tömege dacára hatalmas hangzást produkál. A telt mélyhang tartomány a Philips wOOx levédett hangtechnikájának köszönhetően alacsony hangerő mellett is kiválóan teljesít.

kep

A DS3020 modell a stílusos asztali Apple dokkoló
A Philips DS3020 takaros kis mérete mellett élmény a szemnek bármilyen szögből nézve, a kiegyensúlyozott kristálytiszta hangzás élményét a praktikus PC szinkronizálásra alkalmas iPod vagy iPhone készüléket befogadó dokkolóaljzat teszi teljessé. Alacsony hangerő mellett is megőrzik a mélyeket a a DS3020 dokkolóállomás neodímium mágnessel épített hangsugárzói és a Dynamic Bass Boost dinamikus mélyhang-növelő technológia. A DS3020 készülék a beépített akkumulátor révén klassz zenéket szólaltathat meg utazás közben is.

kep

A Special App célszoftver kellemes zeneélményt biztosít
A lehető legjobb zeneélmény élvezetéhez bármely Fidelio termék használata során  – beleértve a DS9800W modellt is – nyújt segítséget az ingyenes Fidelio 2.0 alkalmazás, amelyet az AppStore révén lehet letölteni. A felhasználó hozzájut az összes Fidelio beállítási és vezérlési lehetőséghez Apple mobil eszköt használva távirányítóként. Az alkalmazás a dokkolóba helyezett Apple eszközt egy sokoldalú ébresztő funkcióval bővíti ki avagy egy informmációban gazdag megjelenítővé változtatja a kijelzőt az éppen játszott zeneszám összes elérhető adatával. Ez képessé teszi a felhasználót arra, hogy fotelban hátradőlve kényelmesen vezérelhesse a dokkolóállomásban nyugvó Apple eszközt a dokkoló tartozék távirányítójával.