Philips Fidelio L1 fejhallgató

Philips szuper fejhallgató: Fidelio L1

A díjnyertes Hi-Fi komponens és házimozi rendszerek, valamint dokkoló állomások bevezetése után a Philips belép a high-end fejhallgatók piacára, magasabb szintre emeli azt a törekvését, hogy a művészek elképzeléseinek megfelelő zenét élvezhessék a hallgatók. A rendkívüli Philips Fidelio L1 fejhallgató első osztályú kivitelezése és a viselés kényelme mellett biztosítja, hogy minden részletet, minden hangjegy hallható legyen az eredeti kompozícióban.

A beépített nagy felbontású hangszórók, a luxus komponensek és az alumínium alapanyag teszi lehetővé, hogy az új Fidelio L1 fejhallgató valódi hangélményt nyújtson. Így otthon, vagy akár útközben is élvezheti kedvenc zeneszámai minden apró részletét.kep

A gonddal és figyelemmel tervezett fejhallgató nagyszerű kivitele és kidolgozása biztosítja a kényelmet. A Philips zenerajongó mérnökei mindent bevetettek a kiváló hangrészletek és a természetes hangegyensúly megteremtése érdekében.

A 40 mm-es nagy felbontású, optimalizált szellőzésű neodímium hangszóróknak köszönhetően élvezheti kiterjedt még mégis kézben tartott basszust, a természetes középtartományt, így minden egyes dal a lehető legnagyobb precizitással közvetítődik Önhöz. Ráadásul a szakértők gondos mérnöki munkájának köszönhetően az alumínium fülkagylók minimalizálják a rezonanciákat és rezgéseket.

A legmélyebb basszust élvezheti, köszönhetően a fejhallgató félig nyitott kivitelének, amelynek szerves része a finoman szőtt, akusztikailag ellenálló anyag, amelyet a fém rácsba építettek. Az előre döntött hangszóró sík illeszkedik a fül természetes szögéhez, csökkenti a többszörös hangvisszaverődéseket, és annyira részletes hangzást biztosít, hogy képes lesz meghallani minden hangszer minden egyes hangjegyét zenegyűjteményének legösszetettebb zeneszámában is.

kepA hihetetlen hangrészletek mellett az új fejhallgató valódi luxust és tartósságot garantál. Az emlékező habból kialakított fülpárnák a hosszú távú kényelem legmagasabb szintjét nyújtják, míg a strapabíró bőr fejpárna rugalmasságot biztosít. A teljes mértékben állítható fejpánt és fülpárnák tökéletes illeszkedést biztosítanak, lehetővé téve, hogy zenéjét zavartalanul élvezze, fenntartva a zenei tér élményét.

A fejhallgatók a következő tartozékokkal kerülnek forgalomba:

  • A vezetékbe épített iPhone távvezéő és mikrofon
  • 3,5mm hangkábel
  • 6,3mm csatlakozó Hi-Fi berendezésekhez
  • Hordtáska a fejhallgató tárolásához és tisztán tartásához

További információ: www.philips.com/headphones