Philips Smart TV

Új Philips a Smart TV-k még több szolgáltatással

Az Egyszerű Megosztás, Vezérlés, Net TV és Program négy pillérére épülő Philips Smart Tv 2011-ben minden Philips 6000-es, 7000-es, 8000-es, 9000-es Cinema 21:9 Platina és Gold szériás televíziójában megtalálható. A Smart TV segítségével az online alkalmazások széles tárháza érhető el. Ezek összekötik Önt virtuális filmkölcsönzőkkel egy éjszakai mozizáshoz, megoszthatja élményeit családjával és barátaival a Facebookon vagy a Twitteren keresztül. Vezérelheti televízióját okostelefonjával vagy táblagépével, rendezheti és megnézheti multimédiás tartalmait.

A Philips új Smart TV nyitóképernyőt vezet be minden kapcsolódó termékén. Ez a nyitóoldal lehetővé teszi, hogy minden Smart TV tartalmat egy egyszerűen elérhető felületen érhessen el.

Kedvenc alkalmazásait, a helyi időjárást, a kereső funkciót és programjavaslatokat mind egyetlen képernyőről érheti el, mégis figyelheti a kiválasztott TV műsort a kép a képben funkcióval. A jobb felső terület az Ön személyes profiljának és felhasználási szokásainak megfelelő személyre szabott ajánlásokat ad filmekre, rögzített TV műsorokra, a legfrissebb alkalmazásokra és műsorinformációkra.

Net TV: online rögzített TV műsorok, játékok és filmek igény szerint
A Philips Smart TV lehetővé teszi, hogy Ön határozza meg, hogy melyik filmet és műsort mikor szeretné megnézni. Minden Philips Smart TV-ben megtalálható a Net TV, az az interaktív képernyős környezet, amelyről programokat választhat vagy alkalmazásokat érhet el. A Net TV lehetővé teszi a YouTube Leanback és az Acetrax videókölcsönzők elérését októbertől egyes országokban.

SimplyShare – minden a megosztásról szól
A Philips Smart TV lehetővé teszi, hogy az Ön televíziója bármelyik Wi-Fi berendezésével kommunikáljon, beleértve a telefonokat, laptopokat, táblagépeket és otthoni számítógépeket. Kedvenc tartalmait otthoni hálózatának bármelyik eszközéről elérheti a DLNA technológiának köszönhetően. A Philips MyRemote okostelefon és táblagép alkalmazásainak köszönhetően egyszerűen megoszthat tartalmakat és vezérelheti berendezéseit. Közvetlenül saját digitális gyűjteményéből nézegetheti fotóit, hallgathatja zenéit, lejátszhatja videóit nagyképernyős televízióján, ragyogó kontraszttal, csodálatos színekkel. A WiFi képességeknek köszönhetően audio és vizuális tartalmakat érhet el közvetlenül az internetről.

Kézben tartott vezérlés
A tartalmak egyszerű és intuitív vezérlése egyike a Smart TV koncepció négy pillérének. Akár az interneten szeretne böngészni, akár a helyben tárolt multimédiás tartalmaiból szeretne válogatni, vagy ha csak egyszerűen csatornát szeretne váltani, több lehetőség közül választhat, hogyan szeretné Philips televízióját vezérelni. Természetesen kéznél van a távvezérlő, de használhatja erre a célra iOS vagy Android operációs rendszerű mobiltelefonját is, vagy táblagépét a Philips alkalmazásával. Lehetősége van vezeték nélküli billentyűzettel navigálni a különböző menüpontok között, vagy beírni egy szöveget. Ez igazi rugalmasságot és kapcsolódási lehetőséget jelent, amelynek köszönhetően az Ön Philips Smart TV-je gond nélkül válik élete szerves részévé.

Programozza be, állítsa meg, vegye fel!
Azon tűnődik, hogy mit nézzen ma este? A Philips Smart TV az Elektronikus Programújság (EPG) hosszú műsorlistáját egy intuitív áttekintéssel helyettesíti, így Ön sokkal egyszerűbben dönthet arról, mit nézzen ma este. A kép a képben funkciónak köszönhetően tovább nézheti a műsort a programok között válogatva is.
A Smart USB Felvétel funkcióval megállíthatja az élő TV adást, miközben fogad egy telefonhívást, vagy bekap néhány falatot. A Smart TV képes rögzíteni bármilyen digitális műsort egy külső merevlemezre, így a lejátszást pontosan onnan folytathatja ahol abbahagyta. Ha pedig ki szeretne mozdulni otthonról, az elektronikus műsorfüzet segítéségével beprogramozhatja a Smart TV-t rögzítésre úgy, hogy a felvételt később is megnézhesse.  Az új Philips MyRemote tábla alkalmazásban már megtalálható a saját Smart TV-jére szabott műsorfüzet is, lehetővé téve a műsorok közötti böngészést.

A megosztott nézet lehetővé teszi, hogy több műsorforrást követhessen egyszerre, így miközben a TV műsort nézi, naprakészen követheti a legfrissebb sporteredményeket a Net TV-vel.

MyRemote alkalmazás Apple és Android készülékekre
A Philips iPad-on is alkalmazható Apple és Android okostelefon alkalmazásokat is kifejlesztett, lehetővé téve, hogy uralhassa Philips TV-jének, Blu-ray lejátszójának, házimozi rendszerének és Streamium berendezéseinek minden funkcióját. A MyRemote alkalmazás biztosítja a Smart TV négy pillérének egységbe illesztését:

1. Vezérel, így helyettesíti a fizikai távvezérlőt
2. Lehetővé teszi a Net TV interaktív felületének egyszerű használatát a szövegbevitellel
3. Egyszerű megosztást biztosít az Ön hálózatán
4. Könnyen áttekintheti a TV Programját saját iPad-ján.
A MyRemote egyszerűen alkalmazható, és 2011. szeptember elejéig több mint 80000-en töltötték le. Csatlakoztassa egyszerűen minden Philips berendezését egy hálózathoz, és használja ki a Smart TV pilléreinek előnyeit okostelefonján vagy iPad-ján.

A Philips televízióiról további információt talál a www.philips.com/tv oldalon.