Új Philips digitális fotókeret

A 2011-es IFA kiállításon mutatta be a Philips legújabb digitális fotókeret fejlesztését, amely tökéletes eszköz kedvenc emlékeinek azonnali megosztására. Az olyan funkciókkal, mint a Wi-Fi összeköttetésre alkalmas fotóalbum, a Philips képkerete automatikusan frissíti fotóalbumát legújabb fotóival, és a SimplyShare egyszerű megosztási funkciónak köszönhetően a képkeret egyszerűen, vezetékek és bonyodalmak nélkül képes csatlakozni az olyan eszközökhöz, mint a Philips ESee Digitális videokamera.

Az összeköttetésre alkalmas fotóalbummal azonnali hozzáférése nyílik az olyan közösségi oldalakhoz, mint a Facebook vagy a Picasa. Az egyszerű beállítás után vezeték nélkül és azonnal szinkronizálhatja Facebook ismerősei fotóit, így emlékei gond nélkül azonnal átkerülnek képkeretére.

A képkeret beállítása nem is lehetne egyszerűbb: állítsa be fiókját közvetlenül a kereten – nincs szükség PC-re, szoftverre és aktiváló kódra. A „Válogatott Barátok” funkcióval kiválaszthatja azokat az ismerőseit, akiket rendszeresen szeretne látni feltűnni nappalijában, így az élményt személyre szabhatja.

Az egyszerű, intuitív és kényelmes funkcióknak köszönhetően a fotókeretet nem is lehetne egyszerűbben használni. Az érintőképernyő biztosítja a nagyszerű képélményt, a beépített akkumulátor pedig azt, hogy fotóit bárhol élvezhesse otthonában. A valóban személyre szabott élmény érdekében 15 szórakoztató, animált óra közül választhat, hogy saját választása szerint mérhesse az időt. Az energiatakarékosság érdekében a Philips képkerete automatikusan ki- és bekapcsolja a képernyőt. 

Akik szeretnék, hogy már akkor megoszthassák történeteiket, amikor azok történnek, az új Philips Wi-Fi digitális fotókeret egyszerűen biztosítja az emlékeikkel és más emberekkel való kapcsolatot.

Főbb jellemzők:

Egyszerű megosztás az elképesztő élményért

 1. Tartsa fotóit életben Facebook és Picasa képletöltéssel
 2. Fogadjon fotó e-maileket
 3. Wi-Fi összeköttetés
 4. Érintőképernyős vezérlés az egyszerű használathoz

Egyszerű, intuitív működés és kiemelkedő kényelem

 1. Egyszerűen használható elemtöltő dokkoló
 2. Fotók automatikus albumba rendezése (dátum alapján) a gyors és egyszerű áttekintéshez
 3. Emlékeztesse magát az idő múlására 15 különféle szórakoztató, animált órával

Környezetbarát zöld design

 1. Környezetbarát kivitelezésű képkeret
 2. Előre beállítható be- és kikapcsolás az energiatakarékosság érdekében

Műszaki adatok

 1. 2GB belső memória
 2. 4:3 oldalarány, 800x600 felbontás
 3. Kép (JPEG) és videó (Mpeg4) támogatás, H.264
 4. SD és Memory Stick (MS/MS PRO) memóriakártya aljzat
 5. Mini USB PC csatlakozó
 6. Automatikus képforgatás álló és fekvő formátum között

Látogassa meg a www.philips.hu weboldalt további információkért a teljes Philips képkeret kínálatról.