Szerviz Kft. Hotel TV szolgáltatás

Philips hotel TV-k

Azoknak a hoteleknek, ahol az egyszerű használat, a vendég jóléte és szórakozása a legfontosabb, a Szerviz Kft. a Philips a vendéglátóipari TV-k széles választékát kínálja. Ezek a TV-k a legmodernebb kivitelűek és tartalmazzák mindazokat a funkciókat, amelyek főként a hotel TV piacon elengedhetetlenek.

Vendéglátóipari televízióink maximálisan kielégítik az Ön vendégeinek igényét, emelve élményeik színvonalát, anélkül, hogy ez az Ön hotelszemélyzetének időigényes munkájába kerülne.

2008-es kínálatunk főbb jellemzői

Sík képernyő:

A TV technológia és a fogyasztók igényei gyorsan változnak a sík képernyős televíziók irányába. A síkképernyős televíziók sokkal kompaktabbak, stílusosabbak, és felakaszthatók a falra mint egy festmény.

Nagy felbontás:

A következő évtizedben a HDTV lesz a TV műsorszórás új szabványa. Az új normát a műsorszóró cégek egyre nagyobb hányada használja. A nagy felbontású HDTV soha nem látott élességet és mélységérzetet biztosít, megadva a lélegzetállító, zaj és pixelesedés nélküli képélményt még a legnagyobb képméretek esetén is. LCD hotel TV-ink kínálatában számos kisképernyős HD előkészített modell található, amelyek kezelik a HDCP kódolást is.

Ambilight:

Egyedülálló Philips termékfunkcióként az Ambilight hangulatvilágítás lágy fényt sugároz a TV körül a falra, amely fényében és színeiben a képernyőn látható műsorhoz igazodik. Az Ambilight javítja az érzékelt kontrasztot, színeket és részleteket, megadva azt az érzést, amit csak nagyobb képméret biztosít. Bizonyítottan csökkenti a szem káprázását, sokkal pihentetőbb látványt biztosítva.
A 2 csatornás Ambilight Sztereó tévék a készülék két oldalán egymástól független környezeti fényt képes létrehozni a képernyő tartalmához igazodva. Váratlan képélmény az Ön hotelvendége számára.

A hotel TV-k széles választéka:

Számos rendszerfüggetlen és rendszerbe illeszthető televíziót kínálunk, amelyek mindegyikét úgy alakítottuk ki, hogy megfeleljen az „egyszerű használat”, a „fejlett szolgáltatások” és az „Ön környezetéhez illő design” koncepcióknak.

Szerviz Kft. hotel tv szolgáltatás

Időtakarékosság:

Speciális funkciók teszik lehetővé a rendszerbe állítás idő és költségigényének csökkentését.

Elektronikák kombinációja:

Számos termék kombinálódik egy-egy televízióban, csökkentve ezzel a szobában található elektromos termékek elhelyezésének gondját. Így nincs szükség hangsugárzó kábelekre, ébresztőórára, rádióra.

Dedikált fejlesztőcsapatunk garantálja a gond nélküli adaptációt bármilyen helyi követelményhez, és a főbb fizetős televíziók rendszerintegrátori koncepcióihoz.

Örömmel jelenhetjük be, hogy az ország egyik legnagyobb digitális jelszolgáltatójával megállapodva, közösen fejlesztve, IP alapon kommunikáló Hotel TV szolgáltatásunk elkészült. Az IP alap költségkímélőbb a konkurens cégeknél alkalmazott technológiához képest. Ez annak köszönhető, hogy a digitális jelszolgáltató hazánkban közel 8000 üvegszálas végponttal rendelkezik, így nem kell a szállodáknak saját digitális fejállomást létrehozni, sem szálloda specifikus nagy szervereket megvásárolni, csupán az interfész feladatok ellátására a saját Front Office programjuk illesztését kell biztosítaniuk a jelszolgáltató és a monitorok közé. A jelszolgáltató biztosítja a TV vételi jogokat, nem kell külön műsorszolgáltatókkal szerződnie a Hoteleknek. Az alkalmazott IP alapon kommunikáló készülékek monitor üzeműek, nem szükséges koaxiális hálózatot kialakítani, telefonhálózaton is működnek, ezzel a megoldással is jelentősen csökkentve a szállodák beruházási költségeit.

A SZERVIZ Kft. szállítja, illetve alakítja át az LCD TV vevőket IP alapon kommunikáló monitorokká, vállalja azok szervizelését a garanciális időben és azon túl. A digitális jelszolgáltató szállítja a vételhez szükséges beltéri egységeket (setup boxokat), valamint a működéshez szükséges szoftvereket, és távfelügyelttel ellenőrzi a kialakított aktív TV rendszert, szolgáltatja az Internetet.