A Szerviz Kft. ipari tevékenységei

Cégünk tevékenységének jelentős részét azok az ipari szolgáltatások adják, amelyek a Szerviz Kft. speciális helyzetéből adódnak. A Szerviz Kft. a Philips Magyarország Kft. szerződött Hotel TV képviselője, a BOSCH Kommunikációs és Biztonsági rendszerek partnere, rendszerintegrátor.

Mint szerződött PHILIPS Hotel TV képviselő, feladatkörünkbe tartozik a szállodai igények ismerete alapján az aktív TV szolgáltatás megtervezése, szaktanácsadás, a működéshez szükséges antennarendszer felülvizsgálata, antennarendszerek telepítése, TV készülékek értékesítése, installálása, az üzemeltetés biztosítása, javítás, a személyzet oktatása, Hotel Aktív Televízió rendszerek telepítése, azok videó jelforrásainak filmanyaggal való ellátása.

A BOSCH Kommunikációs és Biztonsági rendszerek partnere, rendszerintegrátor, cím feljogosítja cégünket a digitális konferenciarendszerek tervezésére, kivitelezésére, épülethangosítás megvalósítására, és konferenciák bonyolítására.

Szakembereink műszaki felkészültségének köszönhetően képesek vagyunk bármely elektronikai szolgáltatás megtervezésére, kivitelezésére, rendszerinstallációjára.