A Szerviz Kft. tevékenysége, története

Szerviz Kft. - Állunk az Önök szolgálatára!

A Szerviz Kft. elődje a TV Műszerészek Boltja és a Színes TV Videó Szerviz magánvállalkozás volt, és a XVIII. Ker. Béke térnél működött. Részben televízió javításokhoz értékesített alkatrészeket, és a nyugatról hazánkba érkező PAL-CCIR normájú készülékek átalakítását végezte SECAM-OIRT normára. A korrekt átalakítási szisztémánknak köszönhetően a norma átalakításunk piacvezetővé tette kisipari vállalkozásunkat. A PHILIPS Magyarország Kft-től elnyertük a magyar piacra szánt termékeik norma átalakításának lehetőségét. 1994 évig a PHILIPS készülékei a kis darabszámok miatt, gyárilag nem rendelkeztek beépített SECAM-OIRT normával, ezt utólag mi építettük be. A norma átalakítások kivitelezésére egy fejlettebb vállalkozást hoztunk létre, a SZERVIZ Kft-t. Az átalakításokkal párhuzamosan a PHILIPS CE termékek típus ismeretében nagy rutinra tettünk szert, melyet kihasználva a lakósági javításokra alapozva megalakítottuk a Guszti Bácsi Műhelye Kft-t. Az új cégünk, a híradástechnikai és háztartási gép szerviz, 1993. január elsején kezdte meg működését a jelenlegi címünkön. A szerviz, amely biztosította a budai régió számára a jó minőségű és magas színvonalú szolgáltatást, rövid idő alatt népszerű lett a lakosság körében. A PHILIPS-től 1995 évben elnyertük a Fölhatalmazott Márkaszerviz névhasználati jogot, mely új alapokra helyezte cégünk működését. A SZERVIZ Kft. és a Guszti Bácsi Műhelye Kft., SZERVIZ Kft. néven egyesült és további nagy cégekkel szerződött garanciális javítások elvégzésére (Samsung, Hitachi, Loewe, LG, ETA, HELKAMA).

Szerviz Kft. - Állunk az Önök szolgálatára!

Annak érdekében, hogy a PHILIPS elvárásainak megfeleljünk, egy olyan számítógépes vállalatirányítási rendszert fejlesztettünk ki, mely a hazai piacon nem volt kapható. A vállalatirányítási szoftverünk teljes egészében megfelel szerződött partnereink adatszolgáltatási elvárásainak és speciális interfészeken keresztül kapcsolódik a gyártók nagy rendszereihez, így biztosítva a javításokhoz szükséges technológiák elérését, a minőség javítása érdekében. A vállalatirányítási programunknak köszönhetően a SZERVIZ Kft. rendelkezik ISO 9001;200 minőségirányítási rendszerrel, melyet az SGS auditál éves szinten, és végzi ezt a tevékenységet több vezető márka esetében is.
A Holland PHILIPS 2006. évben nyílt pályázatot hirdetett az országos szervizhálózat üzemeltetésére, a PHILIPS Központi Márkaszervize névhasználati jog elnyerésére. A névhasználati joggal együtt jár a közvetlen holland kapcsolat, az országos szervizhálózat felügyelete, az oktatás, országos alkatrészellátás, a központi adatszolgáltatás feladatköre. A pályázat előtt a jelentkező szervizek infrastruktúrája, felkészültsége, személyi állománya átvilágításra került az anyacég megbízottjai által. Az alkalmasnak talált négy szervizt közvetlenül vizsgálták a holland PHILIPS szakemberei. A vizsgálat eredményeként megállapításra került, hogy a SZERVIZ Kft. felépítése, infrastruktúrája minden PHILIPS elvárásnak megfelel, a minőségbiztosítási politikánk is azonos, köszönhetően az SGS magas minőségbiztosítási követelmény rendszerének. Elnyertük a Royal PHILIPS-től a Központi Márkaszerviz címet, mely címért folyamatosan kell bizonyítanunk és elvárásaiknak megfelelően teljesítenünk. Havi szinten kapunk visszajelzést arról, hogy elvárásaikat, melyeket előzőekben közölnek szervizhálózatukkal milyen mértékben és százalékban sikerült teljesítenünk. Európában 70 nagy szervizt tart számon a PHILIS, és ezen szervizek teljesítményeit rangsorba állítva a SZERVIZ Kft. az előkelő mezőnyben, a svájciak és a hollandok közt foglal helyet. A SZERVIZ Kft. teljesítményének és felkészültségének köszönhetően kizárólagos joggal javít PHILIPS prémium termékeket. A Plazma-, LCD TV-k, DVDR írók javítását az országban kizárólagosan végezzük.

Szerviz Kft. - Állunk az Önök szolgálatára!

Az elért eredményeinknek köszönhetően a ROBERT BOSCH Magyarország Kft. Biztonságtechnikai részlegével Központi Márkaszerviz szerződést kötöttünk, így a SZERVIZ Kft. javítja a BOSCH Biztonságtechnikai üzletág által telepített és eladott eszközöket. Ezek részben integrált kamerarendszerek HDD rögzítéssel, tűz- és behatolás érzékelők, épület felügyeleti rendszerek, épülethangosítás és evakuációs bemondások, valamint konferencia rendszerek berendezései.
A SZERVIZ Kft. teljesítményében az LG Magyarország termékeinek javítása szintén előkelő helyet foglal el. Az európai szokásoktól jelentősen eltérő, nagyon szigorú szervizelvárásoknak és adatszolgáltatásnak kell megfelelnünk. A kialakított vállalatirányítási rendszerünkbe az LG elvárásai is beintegrálhatóak voltak, melynek köszönhetően nyertük el az LG audió termékek Központi Márkaszervize címet.

Szerviz Kft. - Állunk az Önök szolgálatára!

2008 év novemberétől a PHILIPS megbízta a SZERVIZ Kft.-t az általa gyártott háztartási gépek országos szervizhálózatának üzemeltetésével. A PHILIPS Magyarország Kft. kizárólagosan a termékeinek forgalmazásával, értékesítésével foglalkozik, a szerviztevékenység irányítását átadta cégünknek.
Jelenleg előrehaladott tárgyalást folytatunk a Pioneer magyarországi forgalmazójával a nagy értékű Plazma TV készülékek országos javítására.